PREDAJŇA v Bratislave je OTVORENÁ v pracovné dni od 8:30 do 17:00. Všetok tovar označený SKLADOM si môžete vyskúšať a kúpiť.

5 dôvodov prečo je vlastná výbava lepšia, ako požičaná

Chystáte sa na potápačský kurz alebo dovolenku v exotike a zvažujete či si kúpiť vlastnú výbavu alebo si požičať ? Spísali sme pre vás 5 dôvodov, ktoré vám pomôžu sa rozhodnúť.

Ak sa vám nechce čítať ďalej, prezradíme to hneď v úvode - Sme zástancami vlastnej výbavy. A ak dočítate tento krátky text do konca, možno vás prekvapíme, že konečná cena vlastnej výbavy môže byť nižšia ako požičovné

 1. Čistota, hygiena

Nosili by ste potápačskú masku po niekom cudzom ? Ani použitý šnorchel, či automatika by vám neprekážali? Samozrejme, prežijete to, ale určite sa budete cítiť lepšie s vedomím, že ste jediný, kto dané veci používal. 

2. Starostlivosť

S čistotou priamo súvisí aj starostlivosť. U vlastnej výbavy presne viete v akom je stave, kto a kedy ju používal a ako je udržiavaná. Vďaka tomu získate pri šnorchlovaní, ale najmä potápaní istotu, že všetko bude fungovať ako má

 

kompletná výbava na potápanie a šnorchlovanie, v obchode Plutvy.sk

Kvalitná maska a šnorchel v sete Big Eyes Evo Alpha. Špičková kombinácia, ktorá vám vydrží dlhé roky.

 

 3. Znalosť a ovládanie

Nebude mi do tejto masky zatekať ? Sadnú mi tieto plutvy ? A neoprén ?  Nemusíte strácať čas skúšaním a spoznávaním ako funguje požičaná výbava. Vlastnú výbavu nepotrebujete skúšať ani spoznávať. Oblečiete sa a môžete skočiť hneď do vody. 

4. Správna veľkosť

Veľká časť zážitku z potápania aj šnorchlovania pramení z toho, ako sa vo vode cítite. Ak vám bude neoprén malý, plutvy veľké a maska nebude tesniť, tieto starosti vám znepríjemnia vysnívaný ponor v exotickej destinácii. V horšom prípade celú dovolenku.

5. Celková cena

Samozrejme, prenájom je lacnejší. Jednorazovo. Ak to však s potápaním alebo šnorchlovaním myslíte vážne, pripravte sa na to, že budete platiť za prenájom v každej destinácii. Po čase zistíte, že ste už dávno ste celú výbavu preplatili. Ak okamžite nemáte peniaze na všetko, radšej si šetrite a nakupujte postupne. Začnite maskouneoprénom, šnorchlom, plutvami a postupne pridávajte.

Masku, šnorchel, neoprén, neoprénové topánky a ďalšiu výbavu môžete kúpiť aj "z druhej ruky". Uistite sa však, že o všetko bolo dobre postarané. Ak sa rozhodnete pre nákup u nás, veľmi radi vám s výberom pomôžeme, poradíme.

  Plutvy.sk špecialisti na výbavu pre potápačov a šnorchlistov

Mohlo by vás zaujímať: