PREDAJŇA v Bratislave je OTVORENÁ v pracovné dni od 8:30 do 17:00. Všetok tovar označený SKLADOM si môžete vyskúšať a kúpiť.

Blog

Blog Plutvy.sk

Táto výbava by vám na dovolenke nemala chýbať

 

Letné dovolenkové obdobie si priam žiada výlet k moru, kde si môžeme vychutnať podmorský život plný zaujímavých krás. Výber vhodnej výbavy na šnorchlovanie a potápanie sa môže zdať komplikovaný, a preto aby bolo pre vás rozhodovanie ľahšie, poradíme vám, ako si jednoducho vybrať všetko to čo budete pri mori potrebovať. 

Ako vybrať plaveckú bóju

 

Plavecká bója sa postupne stala neodmysliteľnou súčasťou výbavy plavcov na otvorenej vode, triatlonistov, diaľkových plavcov aj otužilcov. V posledných rokoch popularita bójí výrazne vzrastla a sú obľúbené aj u rekreačných plavcov, dovolenkárov a u detí. Rozlišujeme niekoľko typov plaveckých bójí - v tomto blogu vám predstavíme ich jednotlivé druhy a pomôžeme vám zorientovať sa pri výbere.

Porovnanie nadľahčovacích pomôcok pre deti

 

Pre mnohých rodičov je učenie plávania dieťaťa úplne novou skúsenosťou. Aby sme vám pomohli rozhodnúť sa, ktorú pomôcku budete s dieťaťom využívať tak, aby bolo plávanie bezpečné, efektívne a zábavné, pripravili sme pre vás porovnanie plaveckých rukávnikov, viest, plaveckých pásov a kolies.

Ako vybrať celotvárovú masku?

 

Používanie celotvárovej masky sa stalo veľmi obľúbenou alternatívou ku klasickým šnorchlovacím okuliarom a dýchacím trubiciam. Poskytuje väčšie pohodlie, umožňuje dýchať ústami aj nosom a zabezpečuje krásny panoramatický výhľad.

Ako vybrať plavecké okuliare

 

Dobré okuliare sú základom každej plaveckej výbavy. Využívajú ich takmer všetky skupiny plavcov, od detí cez rekreantov až po profesionálov. Aby okuliare skutočne plnili svoj účel, je potrebné si vybrať také, ktoré sú pohodlné, poskytujú dobrý výhľad a samozrejme nebudú zatekať.

Porovnanie rukávnikov

Detské plavecké rukávniky, patria medzi najpoužívanejšie plavecké pomôcky pre mladšie aj staršie deti. Bezpečným spôsobom pomáhajú pri zoznamovaní sa s vodou a pri zlepšovaní plaveckej zdatnosti dieťaťa

Plavecký kurz - najčastejšie otázky

Blíži sa začiatok prvého plaveckého kurzu vášho dieťaťa a vám okrem bežných otázok, čo bude dieťa potrebovať, do vody a čo nezabudnúť na prezlečenie vyvstávajú aj doplnkové otázky. Stretli sme sa s Mgr. Blankou Krajčovičovou odborníčkou na problematiku detského plávania a majiteľkou plaveckého Klubu Kvapka a položili sme jej najčastejšie otázky na tému detský plavecký kurz.

Základná výbava otužilca

 Je všeobece známe, že na otužovanie vám stačí minimálna výbava, ktorá pomôže predĺžiť a spríjemniť pobyt vo vode. Do vašej základnej výbavy by mali patriť neoprénové topánky alebo ponožky, rukavice a čiapka. V tomto blogu vám predstavíme najobľúbenejšie produkty z našej ponuky.

Tipy na Vianočné darčeky

Vianoce sa blížia a my si opäť kladieme otázku, čím obdarovať svojich blízkych. Obrátili sme celý eshop hore nohami, a zase naspäť, aby sme pre vás vybrali najvhodnejšie tipy a tohtoročné darčeky.

Ako vybrať neoprén pre dieťa ?

Deti vodu milujú a plavecké kurzy navštevujú rady. Často sa však stretávame s tým, že bezénová voda je pre dieťa studená. Aby bolo plávanie stále príjemné a zábavne aj v chladnejšej vode, poradíme vám, aký neoprén pre malého plavca vybrať.

Stránka 1 z 3 - 30 položiek celkom