PREDAJŇA v Bratislave je OTVORENÁ v pracovné dni od 8:30 do 17:00. Všetok tovar označený SKLADOM si môžete vyskúšať a kúpiť.

Spolupráca s nitrianskym plaveckou školou Nemo

Milí zákazníci,

skola-plavania-nemoradi vás informujeme o novej spolupráci, ktorú  sme nadviazali s plaveckou školou Nemo z Nitry.

Prvým benefitom tejto spolupráce je hodnotenie našich produktov dlhoročnými trénermi plávania. Dlhoročný tréner, pán Hrnčár už testoval silikónové plavecké plutvy a plavecké okuliare Race. Oboje obstáli, a my ich môžme odporúčať ešte odvážnejšie. Veď okrem dobrej ceny, sú aj veľmi kvalitné.

 

Druhú výhodu našej spolupráce získate priamo v plaveckej škole. Všetci naši zákazníci majú zabezpečený osobný prístup. Idividuálnú konzultáciu s trénermi pred nástupom do kurzu. Tréneri vám i malému plavcovi poukazujú priestory, vysvetlia spôsob výučby, posúdia schopnosti vášho dieťaťa, prípadne odporučia doplnkové športy. Takže ak ste z okolia Nitry, neváhajte a navštívte plavecký klub Nemo. Stačí sa spomenúť, že máte referenciu z Plutvy.sk.

Krátke predstavenie plaveckej školy Nemo: Založený v roku 2003. V škole pracujú dlhoroční tréneri, ktorí si, rovnako ako my, bez vody nevedia predstaviť život. Ich rukami prešlo cca 500 detí, od 6 týždňových babätiek, až po malých prípravkárov. Špecifikom školy je používanie plaveckých plutiev počas hodín. Deti tak majú lepší návyk na správne používanie nôh pri kopaní, plutvy zvyšujú pohyblivosť v členku, posilňujú svalstvo nôh, ale hlavne majú väčší pocit istoty a veľkú motiváciu pri postupnom zoznamovaní s plávaním.

Plutvy.sk, Juraj

silikónové plavecké plutvy Topswim